Post by tsubatoserce on Mar 11, 2022 15:36:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pencil Rush 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pencil Rush 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejeno število kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Pencil Rush 3D 2022 version ▞▞▞
To je grozno in moteče. Nisem mogel nehati motiti. Ta igra je najslabša!!!!!!!!
To aplikacijo ocenjujem s tremi zvezdicami, ker imam to aplikacijo, dokler ni naredila enakih slik in količine dodatkov🤔
Oglase moraš gledati, ne glede na to, ali izbereš večjo nagrado ali ne, vendar je dober čas
Toliko dobre 3D igre. Všeč mi je 🥰🥰
Postane res dolgočasno in včasih, ko želite škatlo s krono, dodatek ne deluje
preveč adv
Obožujem to aplikacijo in uživam
Hitro postaraj
To igro sem videl v oglasu in takrat sem mislil, da bo to zagotovo nekaj slabega, a ko sem jo prenesel in igral, tako da sem se počutil sproščeno, je to pravzaprav dobra igra za ljudi vseh starosti, bi priporočal to igro
Zaenkrat dajem 5 zvezdic. Če me bo ta igra razočarala z oglasi, jo bom uredil na 1. Uredi: za to ni potrebno veliko oglasov! Samo kadar hočeš, gledaš in nekaj dobiš. To mi je tako zelo všeč
Pencil Rush 3D கேஷுவல் sxl
To je super. Res bi priporočal. Brez težav. In ta igra je tudi zelo zasvoji. Je pa majhen problem, ker ni veliko slik
Kar na enkrat je ugasnila
to je kul igra, vendar je res zanič, ko poskušaš vstopiti
zaostaja, pelje me nazaj na domači zaslon. Utrujen sem od tega, da je moker vsakič, ko pridem nanj, zaostaja, zato ga ocenjujem z eno zvezdico
Pencil Rush 3D Santai apg
Plop regular muy regular
Resnično sem želel všeč ta igra. Zdi se tako kul. Toda ravni so prekratke in se ponavljajo. Dodajte to sistemu, ki vas nenehno prosi, da gledate oglase, da pridobite dodatne predmete...in potem vam vseeno vsiljuje oglase, potem ko rečete ne...kisli okus v mojih ustih. Prav tako se mi zdi "slikarski" mehanik moteč in želim si, da bi ga lahko preskočil.
Tako tako. Ni strašno zabavno. Dobro za ubijanje časa. Ravni so nekoliko preproste. Oglasi, potrebni za vse.
neverjetna igra
Ko ga enkrat prenesete ... je na 100 %, potem piše install agein sovraži ga.
To je odlična igra. Moral bi poskusiti. Všeč mi je prva slika.
res neumna igra do sedaj
Igra mi je všeč, vendar 2 zvezdici za količino oglasov
Lepo, a ne preveč
Zabavna igra ampak toliko vem
Res mi je všeč ta igra 💗💗 hvala
Preveč oglasov Obstajajo načini za to, kjer ne bo motilo igranja. Odstranjeno.
Ta igra je v redu, le da je toliko dodatkov, KOT PO VSAKEM KRUGU!! Sita sem od dodatkov! Upam, da lahko izboljšate to igro tako, da ODSTRANITE NEKATER DODATKOV in tudi spremenite risbe. Risbe se ponavljajo!! Upam, da lahko izboljšate igro.
je zabavna igra, vendar je preveč oglasov.
Bilo je nekako zabavno, a na koncu nekatere barvice niso narisale ničesar. Poln je oglasov in ni vreden prenosa.
Nekako mi je všeč, ampak ok, mislim, da je lepo
To je super patetična in groba igra. Ne dovoli mi zahtevati nobenih čudovitih epskih svinčnikov in vsakič, ko pritisnem gumb za zahtevke, piše o napaki, poskusi znova. Poskusi malo izboljšati........
Všeč mi je ta igra, a ko pridem do konca, sploh nimam dovolj barvic ali kovancev, zato tej dajem 2
Lepa mala igrica, ki jo lahko igrate med vsemi oglasi. Oglasi za vse, če imate žive oglase, vam bo ta oglas všeč
Preveč oglasov. To je nekako zabavno in sproščujoče, vendar je očitno le zagrabitev denarja, saj je na vse, kar počnete, priložen oglas. In mislim VSE.
vau! kakšna lepa igra 🤟 barvo damo, potem pa zadnje nekaj narišemo na zaslon.
Všeč mi je ta igra. Ampak, če izklopim wifi, bo igra začela zaostajati in mislim, da zaradi tega, ko zapustim aplikacijo, začne tudi moja naprava zaostajati. Ne maram, ko igra ali moja naprava zamuja, na primer kdo ne? Razen tega mi je všeč igra, vendar ne, ko ponavlja isto risbo.
Bilo je zabavno, a dolgočasno
čez nekaj časa postane dolgočasna
O moj bog, ta igra je malo zabavna, ker ti vsakič, ko končaš z nekaterimi krogi, prikaže oglas in sovražim oglase, ki so najbolj nadležne stvari, ki jih lahko prosim, ko jih odstranijo
MNOGO DODATKOV in novih stvari, kot so rampe in podobno, je treba dodati
Všeč mi je ta igra, njena grafika je tako super.. Nikoli nisem vedela za to igro, moja sestra mi je predlagala, naj igram in ocenim 5 zvezdic, ampak res rad ti dam 5 zvezdic.
Pencil Rush 3D Казуални qal
Brezplačna igra, vendar ne toliko ravni, ki sem jih poslal nazaj na popolnoma isto začetno raven
Pencil Rush 3D নৈমিত্তিক gqq
To je dobra igra, vendar zahteva veliko baterije
Niti ene slike ni bilo mogoče dokončati brez oglasa, poleg tega so kontrole preveč občutljive, zaradi česar je igra stresna in ne prijetna. Če pa se poleg občutljivosti lahko ukvarjate z oglasi ali plačate za njihovo odstranitev, je to popolna igra za vas
Pencil Rush 3D கேஷுவல் sxl
Všeč mi je igra na koncu, ker bi lahko morali nekaj narisati in je tako kreativna in glasba je tako imenovana. To igro igram vsak dan, ne vem, kdaj naj preneham, in veliko je igre, ki jo imam igral in ta igra je prava zame, morate jo popolnoma preveriti, neverjetna je
Vsaka igra, ki vsili oglas po vsakem 19 drugem krogu, je avtomatska aplikacija 1* in ni vredna igranja.
veliko oglasov
Fashion Show: Makeup, Dress Up ব্যাজ hngt
Užival sem v igri. Oglasov je dostojno, vendar bi bila lahko tudi veliko slabša. Glavna stvar, ki mi ni všeč, je, da sem prišel do stopnje 47 in so slike reciklirane. Če bi bilo veliko več slik za barvanje, bi bilo super. Tudi če bi bilo mogoče pogledati slike, ki smo jih že pobarvali, bi bilo tudi kul.